Over Weblog Zichtbare Zaken

Over Weblog Zichtbare Zaken

Sinds maart 2006 schrijft Huub Koch als business-blogger op Weblog Zichtbare Zaken. Over alles wat hem boeit en bezig houdt. De onderwerpen waarover hij publiceert kennen een grote verscheidenheid. Communicatie en creatie voor professionals en organisaties de verbindende factor.

Op 14 mei 2015 publiceerde hij de 1400ste posting

Het weblog van Zichtbare Zaken is opgezet ter inspiratie van klanten, volgers en andere geïnteresseerden. Veelal ondernemers, maar ook marketing- en communicatie professionals. Het weblog is tevens een platform voor experimenten.

Zo deed Huub Koch onderzoek naar het fenomeen videoblogging op internet. Hij schreef hierover diverse essays voor het Nederlandse standaardwerk Web TV en experimenteerde met videoblogging op De Roltrap en The Weekly Vlog.

Nominatie en 2e plaats Dutch Small Business Blog Award

Zichtbare Zaken werd in 2010 genomineerd voor de Dutch Small Business Blog Award (Social Media Event) en bereikte de 2e plaats!

Jurylid Laura Babeliowsky zei bij haar nominatie van Weblog Zichtbare Zaken: Als ik naar Huub’s weblog ga, blijf ik altijd hangen. Er is veel boeiends te kijken, te luisteren en te lezen. Inspirerend, leerzaam en af en toe zelfs ontroerend…

Het eindrapport van de jury vermeldt:

De tweede plaats, de runner-up, is volgens het eindoordeel Zichtbare Zaken van Huub Koch. Huub heeft een zeer actief blog. Hij blogt al heel lang en zijn artikelen zijn ook altijd grondig. De creativiteit spat van zijn blog en het is ook zijn vak. Daarnaast reageert Huub zeer actief in de reacties op andere blogs.

Zichtbare Zaken in Marcom Top 100 en Longlist Dutchbloggies

Weblog Zichtbare Zaken spreekt volgers aan op het gebied van Marketing en Communicatie. Sinds 2007 staat het weblog in de Marketingfacts Marcom Top 100, de lijst van beste Marketingweblogs in Nederland. In 2008 bereikte Zichtbare Zaken de 47ste plaats.

In 2008 stond Zichtbare Zaken ook op de Longlist Dutchbloggies met een eervolle vermelding in de Categorie Zakelijk.

SOB Award for Succesfull and Outstanding Bloggers

SOB Award for Succesfull and Outstanding Bloggers

Het Amerikaanse weblog Succesfull Blog van Liz Strauss gaf in 2007 Zichtbare Zaken een SOB Award for Succesfull and Outstanding Bloggers: A unique and outstanding blog is one so compelling and remarkable that it sticks with you – days later you still want to tell folks to experience it.

A unique and outstanding blog has an amazing impact on a reader. It is unforgettable to both the adult and the kid in you.


Zichtbare Zaken (2005-2014)

Een gedachte over “Over Weblog Zichtbare Zaken

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: