Het Archief van ‘Weblog’ Zichtbare Zaken 2006-2017 / 1440+ Postings

Het Rotterdamse communicatiebureau Zichtbare Zaken was actief van 2004 tot 2014. Vanaf 2006 begon oprichter Huub Koch met het schrijven van weblogs over alles wat hem boeide en bezighield. Communicatie en Creatie waren daarbij de leidende onderwerpen bij ‘Weblog’ Zichtbare Zaken. Het leverde prijzen en nominaties op en een groeiende stroom klanten.

Medio 2014, na twee jaar 24/7 mantelzorgen voor zijn eind 2013 overleden vrouw, zijn de activiteiten van Zichtbare Zaken definitief gestopt. Retraite en herbezinning bleken noodzakelijk. Vanaf 10 juni 2017 is het domein zichtbarezaken.nl opgeheven en is de content van de website, bestaande uit 1440+ postings, verhuisd naar deze gelijknamige plek op wordpress.com. De plek waar je nu deze tekst leest.

Het archief geeft de geïnteresseerde de mogelijkheid om alle bestaande teksten en video’s op diverse manieren terug te vinden. Via de interne zoekmachine of de lijst met onderwerpen. Ook de navigatie in de zwarte balk boven biedt uitkomst.

Vanaf 2018 zal Huub Koch alleen nog bloggen op zijn nieuwe Engelstalige website ‘Now or Never‘. Op BE GOOD AND SHOW IT / LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT schreef hij aan zijn langverwachte boek voor zelfstandige ondernemers.

Andere sites van Huub Koch:

https://deroltrap.wordpress.com
(Video)
https://huubkochnl.wordpress.com
(Portfolio)
https://theweeklyvlog.wordpress.com
(Video)
https://delichtendekamer.wordpress.com
(Publicaties)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: