Zichtbare Zaken op 2e Plaats Dutch Small Business Blog Award

Gisteren heb ik er al iets over geschreven, maar vandaag wil ik er langer bij stilstaan: de strijd om de Dutch Small Business Blog Award 2010 van de afgelopen weken. Dat begon met de volkomen verrassing dat ik werd genomineerd door Laura Babeliowsky.

Zo’n nominatie is iets dat je echt moet aangaan, omdat het de bedoeling is dat je je netwerk en je fans aanspreekt om op je te gaan stemmen. Dat leverde al vrij direct een nek-aan-nek race op met de uiteindelijke winnaar, Aart Jan van Erkel. Uiteindelijk kwam Aart Jan op 233 publiekstemmen en ikzelf op 224 stemmen. De grote winnaars van deze publieksstemming waren Stan Lenssen (387) en Martijn van Buren (met 487 stemmen de winnaar van de publieksprijs). Ik denk dat menig genomineerde meende dat hij de gedoodverfde winnaar was, maar toen kwam het uiteindelijke juryrapport. Iets waar ik zelf geen rekening mee had gehouden.

Dat Arjan gewonnen heeft vind ik terecht, zijn bijdrage aan het social media landschap is groot en ook in de strijd rondom deze award toonde hij zich bevlogen en sportief. Extra verrassend was dus het met nadruk vermelde eindoordeel van de jury, Laura Babeliowsky, Erwin Blom, Petra de Boevere, Erno Hannink, Hans van Willigenburg, Henk-Jan Winkeldermaat en Marco Raaphorst, dat de 2e plaats, de runner-up, toekomt aan Zichtbare Zaken van Huub Koch.

De Jury: Huub heeft een zeer actief blog. Hij blogt al heel lang en zijn artikelen zijn ook altijd grondig. De creativiteit spat van zijn blog, het is ook zijn vak. Daarnaast reageert Huub zeer actief in de reacties op andere blogs. Erno Hannink voegde hier vandaag nog aan toe: we vonden dat je die vermelding (en plek) echt verdiend hebt.

38 gedachten over “Zichtbare Zaken op 2e Plaats Dutch Small Business Blog Award

Voeg uw reactie toe

 1. Dank! @Frank ( …en dank voor je opmerking: ‘Huub, Dat is levenskunst met een grote k’ op http://tinyurl.com/32d37eu )
  @Sigrid en @Fritiof 2e plaats wellicht mooier dan 1e plaats, heb ik nog iets om over te dromen! 😉
  @Irina Dank voor de felicitaties!
  @Lucy Precies Lucy! En nogmaals hartelijk dank voor je support!
  @Peter Vooral dat laatste is iets om goed tot me door te laten dringen. Ik ga eens flink zitten genieten van mijn uitzicht! 😀

  Like

 2. “Daarnaast reageert Huub zeer actief in de reacties op andere blogs.”
  Ja, dat merk ik nu aan de levende lijve: ik kom je steeds tegen op het blog van Marco Raaphorst. En na alle SME aandacht, ga ik je natuurlijk ‘in de gaten’ houden.
  Geniet nog van alle complimenten. En see you somewhere in het SM landschap (kan dat wel social media afkorten tot SM)?

  Like

 3. @katouchka Dank je wel Katouchka, ben nog steeds bezig met dit feit helemaal tot me door te laten dringen. Ik geniet er van!
  @Marlies Een goede reactie op andermans blog is een waardevolle interactie en schept nieuwe verbindingen, zoals je zelf ook hebt gemerkt. Social Media afkorten tot SM lijkt me inderdaad een beetje tricky… In de ‘volksmond’ wordt het ook Web 2.0 genoemd. Lees er meer over op http://nl.wikipedia.org/wiki/Social_media Een nieuwe afkorting bedenken lijkt me een hele uitdaging. Ben benieuwd!

  Like

 4. Ha Huub,
  De ‘runner up’ zijn is misschien nog wel een grotere eer dan de eerste zijn. Nu is het aan ons en jezelf om deze eervolle vermelding en erkenning verder waar te maken. Mijn support heb je. Gefeliciteerd en keep on moving!

  Like

 5. Gefeliciteerd, Huub, Weliswaar niet de eerste plaats maar toch zeker een hele waardevolle en welverdiende tweede plaats en dat vind ik geweldig voor je. zozie je maar dat al je harde werken uiteindelijk toch wordt beloond.

  Like

 6. Hi Huub,
  Natuurlijk horen mijn felicitaties hier ook thuis. Voor mij ben jij de Grootmeester. Da’s niet voor niets. Je staat in mijn rijtje van vrije inspirators waar ik nog heel veel van ga leren.
  Vriendelijke vrije groet en een toast op dit terechte resultaat,
  Stan

  Like

 7. Leuk om te horen Stan! Ik geniet ook van jouw nieuwsbrief en van je weblog!
  @fredzelders @Denkbeeldenstorm @Anton van Houdt @Mike Blom @Herman Kalse @Oscar van Veen @Moos Kuppens @Natasja de Lange @Annemarie Slee @ Ivo Blom @Lies Sewalt @Yvonne Hontelé @Roeland Schweitzer @Diana Schadek @Ruud en Jolanda van den Berg @Antonio A-Tjak @Hans van Woerkom Hartelijk dank voor jullie felicitaties, stemmen en support!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: