Onbeperkt houdbaar

De Roltrap – Vlogger On Escalator – Pencil

De Roltrap. Onbeperkt houdbaar zo lijkt het, want recycling is uitgangspunt van deze mash-up videoserie. Waarom dan niet op papier? Of aan de muur? Zo gedacht, zo gedaan. In een grote variatie aan grafische en schilderkunstige technieken. Omlijnd met verhalen die op de achtergrond bleven.

aguarel2

De Roltrap – Fish on De Roltrap – Aquarel

Die verhalen verschijnen als essays, gedichten en korte verhalen, plus enkele verdwaalde reisverslagen. Samengebracht in een Boek en een Expositie. Nog twee video afleveringen te gaan en dan zet ik er definitief een punt achter.

painting

De Roltrap – Man standing on Top of an Escalator with Lights – Painting

Bij het boek komt een DVD met alle 50 afleveringen van de Musings of That Escalator Vlognik. De Roltrap Forever? Dacht het niet. Maar ergens moet je een streep trekken. Het verleden een plek geven. Ergens aan beginnen is mooi. Afscheid en loslaten ook, maar dan wel op waardige wijze, zodat je er op zijn minst een puntje aan kunt zuigen.

silkscreen

De Roltrap – Escalator platform with shadows – Silkscreen

Musings of That Escalator Vlognik (Visit The Official Roltrap Website)
Verwachte datum Boek, DVD en Expositie: Somewhere in 2016.

drawing

De Roltrap – Boy with Smartphone on the Escalator – Drawing

32 gedachten over “Onbeperkt houdbaar

Voeg uw reactie toe

 1. Altijd een beetje bang voor roltrappen maar ga er wel op. Met bagage, vooral op Schiphol, het engst. Geldt ook voor hoogtevrees in de bergen, laat me niet weerhouden; ik weet dat ik het kan. De beloning is schoonheid en voldoening. En avontuurlijk gevoel. Maar deze foto is lekker raadselachtig.

  Like

 2. Ha die Huub, je creatieve beelden en berichten en vooral de roltrap, roepen van alles bij me op. Het wordt tijd om meer te gaan schrijven. Ik zie aan de reacties dat je veel bij mensen losmaakt. Vind je vast wel fijn. Groeten van Yvonne

  Like

  1. Ha Yvonne, Ja dat is mooi meegenomen, dat je dingen bij mensen losmaakt. Wat dat dan precies is zal verschillen per persoon. Ik ben zo’n 8 jaar bezig geweest met De Roltrap als videoserie. Daar gaat binnenkort een einde aan komen. Leek me aardig om het een en ander te transformeren naar andere media: kunst, schrijven en presenteren. We zullen ons op die manier niet gauw vervelen Yvonne!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: