De Roltrap nu ook Responsive

Net als Weblog Zichtbare Zaken kreeg De Roltrap / Musings of that Escalator Vlognik een nieuwe look en feel. De site is daarmee responsive (beter bereikbaar voor mobiel en tablet) en videos krijgen een iets groter formaat. Google gaat over een week alle WordPress sites zonder responsive templates uit zijn systeem gooien. Het is maar dat u het weet.

Een roltrap is een plek, plaats of locatie waar veel verschillende vormen van menselijk gedrag plaatsvinden, veel meer dan je zou denken. Mijn filmpjes brengen dat gedrag in beeld. Couleur Locale is hierbij ook een heel belangrijk punt. Er bestaan zoveel verschillende, korte, lange, moderne en oude roltrappen, die van allerlei soorten materialen zijn gemaakt, dat je wel kunt stellen dat iedere roltrap uniek is.

De Videoblogserie De Roltrap bestaat uit diverse componenten. Filmpjes die ik zelf heb gedraaid, filmpjes die ik verzameld heb op internet en waar ik fragmenten uit selecteer en filmpjes die ik toegestuurd krijg door fans van de serie, uit de hele wereld. Door de fragmenten als collage achter elkaar te monteren, muziek, tekst, geluid en effecten toe te voegen, ontstaan nieuwe videoverhalen waarbij de Roltrap als plek centraal staat.

Uit: het idee van De Roltrap.

Advertenties

3 gedachten over “De Roltrap nu ook Responsive

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: