Zichtbare Zaken (2005-2014)

Soms heb je even afstand nodig om beter te zien waar je staat, vandaar dat een break op zijn plek is. Nieuwe tijden, nieuwe wegen, maar eerst even bijkomen, jullie weten wel waarom.

Vandaar dat ik de komende 6 maanden niet actief zal zijn op social media of op mijn weblog. Ook de nieuwsbrief zal de komende tijd niet meer verschijnen. Retraite en herorientatie staan nu voorop.

ontslag

Huub Koch

59 gedachten over “Zichtbare Zaken (2005-2014)

Voeg uw reactie toe

  1. Lekker bijtanken, opladen, bezinnen, uitrusten, nieuwe creativiteit opdoen en al dat soort dingen!

   Groetjes Ingrid

   Like

 1. Boeh! (Maar snap het wel. Realtime en Real life is gewoon echter dus leuker. Zag laatst de film Disconnect en hoewel de uitwerking hier en daar beter had gemogen, werd daarin heel duidelijk hoe onze werkelijkheid steeds virtueler is geworden. Met alle gevolgen van dien).

  Btw: In de zin “As we know it” zit vast nog een verrassing!

  Like

  1. Hallo Leonie,

   Mijn vermissing op Social Media gaat verder dan een digitale detox.

   Wist je dat ik de afgelopen twee jaar als mantelzorger voor mijn vrouw heb gezorgd? Zij was al geruime tijd ernstig ziek en is op 20 november vorig jaar overleden. http://goo.gl/dXzdXt

   26 jaar, 9 maanden en 11 dagen zijn we samen geweest en de laatste 9 jaar waren we samen actief in mijn bedrijf Zichtbare Zaken. Daar ben ik sinds juni mee gestopt om me beter te kunnen bezinnen op de toekomst. En in het verlengde daarvan met Social Media.

   Het echte leven is inderdaad waar het om gaat. Al is het digitale leven voor mij sinds 20 jaar daar een wezenlijk onderdeel van. Het blijft dus afkicken, zogezegd. Maar dat gaat helemaal goed komen.

   Hartelijks van Huub

   Like

 2. Dag Huub. Ik probeer in de reacties te lezen of je een uiterlijke of innerlijke reis gaat maken. Misschien wel beide.
  Met de afscheidsdienst van Lide nog helder voor de geest en de wijze waarop jij sprak is dit de link die ik leg met er even tussen uit gaan. Dat is waarschijnlijk een zeer beperkt idee.
  Helaas hebben we te weinig contact dat de ervaring ruimer is dan beelden van jou van heel vroeger bij de familie feesten en dan deze bij de dienst.
  Ik wens je mooie ontdekkingen en ontmoetingen toe waar en hoe dan ook

  Like

  1. Dag Patrick,

   Helderheid zorgt voor vaste grond onder voeten.

   Gaat vast iets moois uitkomen. Leegte is vruchtbaar.

   Ik hou je op de hoogte.

   Like

 3. Dag Huub,

  Als je leven totaal op zijn kop gezet wordt, herinner je je weer waar het écht om gaat.

  Wat een wijs en krachtig besluit.

  Mijn leven staat momenteel ook op zijn kop nu mijn zwager, de man van mijn zus onverwachts (door zelfdoding) is overleden.

  Jij reikt mij een goed voorbeeld aan voor de komende periode.

  Ben je daar dankbaar voor.

  Ik wens je liefde, harmonie en schoonheid.

  Hartegroet,
  Karien

  Like

  1. Dag Karien,

   Dankjewel voor je reactie. Rouw is een heel individueel proces. Daar staat ieder mens weer anders in. Op persoonlijke wijze. Maar als lotgenoten (en vroeg of laat zijn we dat allemaal) kunnen we elkaar wel inspireren.

   Vandaar dat ik je als aanvulling nog wil wijzen op het werk van Manu Keirse, hoogleraar verliesverwerking en van Stichting Mirro.

   Manu Keirse staat met diverse filmpjes op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Rbfdl61cPO4 en heeft ook diverse goede boeken geschreven, die ik jou en je naasten van harte kan aanbevelen.

   Stichting Mirro heeft een site met goede voorbeelden en filmpjes over rouwverwerking waarmee je ook kunt nagaan in welke fase van het proces je zelf op een gegeven moment staat https://rouwverwerking.mirro.nl

   Hartelijks van Huub

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: