Fluitend naar je werk gaan

Zeven jaar geleden stapte Thijs Heslenfeld definitief over van commerciële teksten naar fotografie. Zijn omgeving vond dat een heel slecht idee, want hij wist toch wat hij had? Op een bepaalde manier had die omgeving misschien ook wel gelijk. Maar zo voelt Thijs het niet.

Jolanda Holwerda ging na de bevalling van haar eerste kind aan de slag als klein radartje in een proces. Maar daar werd ze niet gelukkig van. Vijf jaar geleden richtte ze Lof Magazine op om werkende moeders aan te moedigen hun ambities waar te maken. En dan niet op de stereotype manier, maar vanuit hun eigen geestdrift en werklust.

Richard Zweekhorst was ooit hovenier. Nu doet hij aan historisch onderzoek en beheer, tuinieren in de buitencategorie. Hij houdt van het werk dat ook z’n hobby is en heeft daar hele mooie gedachten over.

Fluitend naar je werk gaan
Eigenlijk zijn we allemaal hartwerkers. De een ervaart het alleen meer dan de ander. Misschien weet je zelf nog niet waar je hart nou écht sneller van gaat kloppen. Wellicht heb je het gevoel geen keuze te hebben. Of weet je het wel, maar kan je er nog geen vorm aan geven. En dan is er nog de waan van de dag, die je doet vergeten stil te staan bij waar het voor jou om gaat. Wat de reden ook is, wij vinden dat iedereen het verdient om fluitend naar zijn of haar werk te gaan. zeggen ze bij Wovox en Hemels van der Hart. De makers van Hartwerkers.nl.

Ken jij een Hartwerker die jou inspireert?
Wellicht dat Wovox en HvdH hem of haar ook een keer mooi in beeld kunnen brengen. Meld je hier aan.

Advertenties

9 gedachten over “Fluitend naar je werk gaan

Voeg uw reactie toe

  1. Ik denk dat er altijd wel hartwerkers zijn geweest. Het bijzondere van deze tijd is voor mij niet zozeer dat er hartwerkers zijn, maar dat we de middelen en mogelijkheden hebben hun verhalen met elkaar te delen. Bedankt Huub.

    Peter de Kock

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: