1200 x Dag Wereld!

de 1200-ste posting

Heb jij ook een weblog? Of niet? En… bevalt het? Vandaag schrijf ik mijn 1200-ste bericht. Is dat reden tot feest? Ik weet het niet? Wat zeg jij?

Dag wereld! zegt WordPress, na installatie. Dan begint het, na het verwijderen van die 1e onpersoonlijke posting. Wat heb je te melden? Een teken van leven? Zonder berichten is een weblog een bewijs van goede voornemens, gesmoord door een vloedgolf van uitvluchten.

Een bericht is een antwoord. Op een behoefte. Dag Wereld? Nee, de wereld is veel te groot om jou op te merken. Indruk maken doe je op een publiek. Dat volgt met de dag รจn met de jaren. Die koester je met berichten die er toe doen. Voor jou en die ander. Met plezier!

Webloggen. Je moet er zin in hebben! Een blog is een levend wezen. Dat is een gegeven. Het ademt en het kraakt. Het zingt en het wringt. Het groeit en het bloeit. Het verandert en meandert. Dag Mensen! Het beste moet altijd nog komen! Vooral na vandaag. Wat denk jij?

1200 berichten

Gerelateerde berichten

De 1000-ste posting | 5 jaar bloggen | De 900-ste posting

Advertenties

18 gedachten over “1200 x Dag Wereld!

Voeg uw reactie toe

 1. Geweldig Huub en het is zo inspirerend je weblog te openen. Verrassingen van diverse aard. Mooie beelden, inspirerende vormgevers, tips om te bloggen en zichtbaar te worden wisselen elkaar af. Daarom werken we zo graag met je! Ik leer veel van je!

  Like

 2. Jazeker is dit een reden tot feest. Een grote reden! Huub, proficiat ๐Ÿ™‚

  Het is zoals je prachtig zegt:
  Een blog is een levend wezen. Dat is een gegeven. Het ademt en het kraakt. Het zingt en het wringt. Het groeit en het bloeit. Het verandert en meandert.

  En wat mij betreft: het viert regelmatig feest!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: