The Weekly Vlog (47)

#47 uit de serie The Weekly Vlog aka My Videoblogs | Posting 1187

Advertenties

17 gedachten over “The Weekly Vlog (47)

Voeg uw reactie toe

 1. Ik blijf het verrassend vinden wat muziek kan doen met beelden. Het is dat ik de achtergrond herken want anders zou ik denken dat dit de verfilming is van Aleph, het laatste boek van Paulo Coelho waarbij hij een lange treinreis met de Trans-Siberie express maakt.

  Like

 2. @peterdekock Muziek en geluid zorgen voor emotie bij filmbeelden. Maar het beeld zelf is ook bepalend. Zo kun je opeens gefascineerd raken door een scene en couleur locale (zie hierboven) en je later realiseren dat het kamergehalte van een treincoupé inderdaad iets magisch heeft. Ik zou trouwens best wel eens een Trans-Siberie reisje willen maken met Paulo Coelho, jij ook? 😉

  Like

 3. Gaaf dat je dit doet. Ik kan gewoon geen tijd meer vinden om het te doen en wat ik merk dat ik ook het gevoel, het oog daarmee verlies. Dank je wel dat je dat gevoel weer wat teruggeeft en aanwakkert.

  Like

 4. @Peter Het is bijzonder en natuurlijk ook een beetje zoiets als met de trein naar Santiago de Compostella, want Siberië is natuurlijk wel het leven zelf!

  @Erik Wat ik mij herinner van jouw video-observaties geeft juist aanleiding tot het idee dat je nu juist dat niet kunt verliezen. Kan me wel voorstellen dat het verlangen en je agenda schuren, wrijven en wringen. Merk zelf dat het een kwestie is van een camera bij je hebben en iets dat je opvalt durven te registreren. Dan komt de poëzie vanzelf!

  Like

 5. Ik heb veel video opgenomen maar het monteren was gewoon geen tijd meer voor. Was toch altijd meer dan alleen maar knip plak titel klaar al hoopte ik wel elke keer dat het dat zou zijn

  Like

 6. Bij mij niet, is gebleken. Heb wel conceptjes geprobeerd om dat te minimaliseren maar uiteindelijk bleek dat ook niet voldoende. Ach wie weet wordt het ooit nog wat. Nogmaals dank voor de vids.

  Like

 7. Het is net of je zelf even een reisje maakt! Je zit er meteen middenin. Je wordt niet afgeleid door personen die normaal gesproken in een trein zitten. Daardoor heeft het iets theatraals… een soort van decor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: