Shocking Blue Community weer actief

Precies een jaar was hij uit de lucht: de Shocking Blue Memorial Website. Eerst kon je de site vinden op Ning, waar hij in drie jaar tijd meer dan 500 fans wist binnen te halen voor dit authentieke Hollandse culturele erfgoed. Toen Ning een betaalsite werd bleef er geen andere optie over dan verhuizen, wegens het complexe betaalsysteem.

De nieuwe webplek werd Grou.ps. Helaas duurde het na de verhuizing slecht 2 maanden tot dat ook hier een betaalde service werd ingevoerd. Reden om de activiteiten tot nader order stil te leggen. Twee weken geleden deed Victor Kucheruk, Russische fan van het eerste uur, een donatie die het mogelijk maakte om het platform weer op te starten.

Om het Social Media gehalte hoog te houden gaan fans van de groep de website van de community zelf onderhouden, onder begeleiding van een team van 3 beheerders. 1 Oktober is op de website een Live-groeps-chat vanwege Mariska Veres Day.

Meer weten over Shocking Blue? Mijn essay Wat mij, als ontwerper, tegenwoordig vooral interesseert in Shocking Blue, is het idee dat er achter zat vind je hier.

Advertenties

3 gedachten over “Shocking Blue Community weer actief

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: