Heerlijk zo’n #blogboekborrel

Gisteren was de #Blogboekborrel van Wim Aalbers in Maria Utrecht, ter gelegenheid van de lancering van zijn blogboek Beweging in de Zaak. Omdat de foto’s van Wim helaas altijd mislukken hierbij bovenstaande afbeelding voor een sfeerimpressie. Lees meer inside-outs over hoe deze tweetup op hilarische wijze verder ging in GC Carre in Bedrijfsgeheimen en afscheidskussen en Moving Business.

Advertenties

5 gedachten over “Heerlijk zo’n #blogboekborrel

Voeg uw reactie toe

  1. Oké Huub, bedankt voor je fotocompilatie. Fotograferen is ‘m dus niet gegeven die Wim. Nou, jouw kunstwerk ziet er prima uit. Als onze Wim het dan bij zijn columnpilatie houdt, dan hebben we alsnog de perfecte sfeer gevangen.

    Like

  2. Hartelijk dank voor jullie reacties en herkenning! Het wachten is nu inderdaad op het verschijnen van Wim’s #columnpilatie … Ah! Daar istie: http://tinyurl.com/2femze4
    Kan me trouwens goed vinden in Ben’s artikel en wat hij zegt over: All participants, although working in different fields, had a lot in common. They all love the movement, take initiatives and think in opportunities, not in terms of danger. For them “writing is doing” and publishing ideas leads them to new business and activities. Everyone involved has fun in living his or her own free life, based on responsability and trust. It is very inspirational to live this way.
    Hetzelfde trouwens voor wat Stan er over te melden had: Het was gezellig in het café in Utrecht. We hebben elkaars columns in elkaars boekexemplaren gesigneerd. We hebben ongeremd gekletst. Over onze interesses, activiteiten en elkaars “bedrijfsgeheimen”. We hebben ideeën uitgewisseld. Kortom, er is heel wat afgepraat, en nu bruist het in mijn hoofd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: