En… waar ben jij in de Tussentijd?

detussentijd.jpg

Op creatieve wijze bezig zijn met stilstaan bij wat jou en anderen werkelijk drijft. Dat is waar het boek De Tussentijd (Route naar verbindend leiderschap) van Debbie Molhuizen over gaat. De fasen die je binnen zo’n traject doorloopt worden in het boek uitgebreid belicht: Vertragen, Verstillen en Verstaan en in het verlengde daarvan Verbinden en Doen. Bij elke fase geeft het boek een uitleg, waarna ervaringen van personen in beeld worden gebracht door middel van foto’s, interviews, bijdragen van gastschrijvers en citaten.

De Tussentijd is een bijzonder vormgegeven en fraai geillustreerd boek. Daarmee is het een echt doe-en beleef boek in de traditie van soortgelijke pareltjes als Virtuele tomaten en conceptuele pindakaas.

De enige zekerheid die je tegenwoordig hebt is dat het leven continue veranderd. Vroeger was er een tussentijd als je stopte met werken, tegenwoordig rol je van de ene tussentijd in de andere. Het is net als de processie van Echternach: drie stappen voorwaarts en twee stappen terug. Daarmee is een boek als de Tussentijd duurzaam gezelschap en een inspiratiebron voor tijdreizigers die zichzelf willen blijven spiegelen en ontwikkelen. Te koop bij Managementboek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: