Eindelijk Beweging in de Zaak

bewegingindezaakboek.jpg

Op internet verdwijnen postings van weblogs en business-blogs snel naar de achtergrond en soms is lezen gewoon lekkerder met een boek. Twee redenen voor Wim Aalbers om een keuze uit honderden postings te bundelen in Beweging in de Zaak, Businessblogs gebundeld. Bonus: 10 gastcolumns van lezers.

Wim Aalbers schrijft elke dag een businessblog. Over zaken en mensen in beweging. Het zijn korte stukjes, die mensen aanzetten tot nadenken, over wat ze doen en wat ze laten, in hun baan of eigen onderneming. Kort tot ultrakort, vaak is het één observatie, gedachte of aansporing. Altijd licht van toon, vaak met een knipoog.

Bijzonder is dat Wim zijn lezers en collega businessbloggers heeft laten meeschrijven. Die werden op sociale netwerken en op zijn eigen weblog, uitgenodigd om net zo kort en bondig hun licht te laten schijnen op Beweging in de Zaak als hij. Tien van die gastcolumns zijn opgenomen in dit boek. De co-auteurs van Beweging in de Zaak zijn:
Annelyn de Boer, Bert van Dijk, Jos van Hout, Ben Verleg, Harm Hardeman, Huub Koch, Caroline Geurtsen, Hennie Tibben, Emanuelle Mendonça, Stan Lenssen.

Begin Oktober is de officiële presentatie, ergens in het Midden van het land. Beweging in de Zaak is o.a. te koop bij Managementboek.

4 gedachten over “Eindelijk Beweging in de Zaak

Voeg uw reactie toe

  1. Die ene co-auteur, die Huub, dat is echt een ‘toppertje’. Verbaast me niks dat hij heeft meegeschreven aan dit boek, het is hem op het lijf geschreven. Hij heeft een duidelijke boodschap en weet daar mooie woorden aan te geven.

    Like

  2. @Simone Wellicht vanaf 30 september en mochten ze het niet op voorraad hebben: het isbn nummer is ISBN 978 905 972 44 26 en de uitgever is Eburon Business. http://tinyurl.com/33c22ae
    @Peter Laten we in ieder geval genoemde heuglijke feiten maar eens extra vieren tijdens onze meeting volgende week! Ik sta al helemaal in de starthouding! 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: