Broedplek voor een Boek!

hetschrijfhuisje

Begin Juli bestaat mijn bedrijf Zichtbare Zaken 5 jaar! Het komende jaar is er dus alle reden om dit feit te vieren en nieuwe stappen te zetten. Eén van die stappen is werken aan een definitieve versie van mijn boek over Communicatie voor zelfstandige ondernemers en professionals. In het afgelopen jaar heb je daar al een voorproefje van gekregen via mijn nieuwsbrief Be Good and Show It.

Een deel van de teksten is klaar, nu nog slijpen aan de vorm. Herschrijven en schrappen. Aanvullende gezichtspunten vinden, een gebied afbakenen zonder uitputtend te willen zijn. Om dat mogelijk te maken is ruimte, stilte en concentratie een voorwaarde. En die vind je niet op je werkplek.

Via vrienden kreeg ik vandaag de beschikking over een tuinhuis in Rotterdam-Kralingen. Een echte broedplek voor een boek! Om daar te komen maak ik dagelijks een fietstocht van een half uur. Ook voor mij is het nog een open vraag wat dit proces gaat opleveren. Zeker is dat de weg naar het doel net zo belangrijk is als het doel zelf. De eerste stap is gezet! Ook ik laat me verrassen! Wat jij?

Advertenties

8 gedachten over “Broedplek voor een Boek!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: