Genomineerd voor de Dutch Small Business Blog Award 2010!

Deze week kreeg ik te horen van Laura Babeliowsky en Erno Hannink dat ik genomineerd ben voor de Dutch Small Business Blog Award 2010. Deze prijs is door Laura en Erno ingesteld in het kader van het bekende Social Media Event dat alweer sinds 2007 door hen wordt georganiseerd bij Seats 2 Meet in Utrecht, dit jaar in Maarssen. De motivatie van Laura voor deze nominatie: Als ik naar Huub’s weblog ga, blijf ik altijd hangen. Er is veel boeiends te kijken, te luisteren en te lezen. Inspirerend, leerzaam en af en toe zelfs ontroerend…

Waarom deze prijs?

Allereerst omdat zij de zelfstandigen die op een fantastische manier actief zijn in de sociale media en/of webloggen willen aanmoedigen en in het zonnetje willen zetten! Maar ook omdat ze vinden dat er veel te weinig prijzen voor zelfstandigen zijn en omdat prijzen heel veel kunnen doen voor je bekendheid en geloofwaardigheid. Hier wilden Laura en Erno graag aan bijdragen door een prijs aan het Social Media Event te koppelen. De winnaars krijgen exposure in het ondernemersblad OneBizz en mogen de prijs vermelden op hun website/weblog en wereldkundig maken.

Hier kun je je stem uitbrengen

Als je je stem wilt uitbrengen op mijn nominatie ga dan naar mijn pagina op Social Media Event en klik op het hartje onderaan de posting. Er kan gestemd worden tot 9 juni 2010 12:00u. En… natuurlijk bij voorbaat hartelijk dank voor jouw stem! Het zal trouwens niet eenvoudig worden voor de jury. De kwaliteit van de genomineerden is wederom hoog! Een overzicht vind je hier.

Update Aart Jan van Erkel is de winnaar van de Dutch Small Business Blog Award. Wat mij betreft een terechte keus!

Zelf ben ik op de 2e plaats geëindigd. Het eindrapport van de jury vermeldt: De tweede plaats, de runner-up, is volgens het eindoordeel Zichtbare Zaken van Huub Koch. Huub heeft een zeer actief blog. Hij blogt al heel lang en zijn artikelen zijn ook altijd grondig. De creativiteit spat van zijn blog en het is ook zijn vak. Daarnaast reageert Huub zeer actief in de reacties op andere blogs.

39 gedachten over “Genomineerd voor de Dutch Small Business Blog Award 2010!

Voeg uw reactie toe

 1. Wat een heerlijke erkenning voor je werk Huub. Van harte gefeliciteerd. Ik hoop dat je de prijs krijgt en dat het net zo’n geweldige ervaring voor je is als voor een voetballer het in de lucht houden van de cup met de grote oren 🙂

  Like

 2. Beste Huub,
  Mijn stem heb je! want ik kom heel graag bij jou op je blog. Ik vind er inspiratie en jij blijft lekker doorgaan… ben benieuwd naar de uitslag!
  Hartelijke groet,

  Marco Bouman

  Like

 3. Ik vond weblogs in het begin onmogelijke dingen. En dat waren ze ook. Zo’n hoog ‘Kijk mij nou’-gehalte. Een wereld van kleine geesten. Maar opeens was daar heer Koch met een verdraaid leuke blog. Eentje die het self kicken ontstijgt en iets universeels toont. Dank je wel Huub!

  Like

 4. Het gaat maar door: Huub levert constante out of competition-hoge kwaliteit, en dat nu al zowat 4 jaar achter mekaar. Of is het al langer? Huub houdt koers en vernieuwt zijn boodschap daarbinnen steeds weer opnieuw. Een bijzondere leerstoel + Huub Koch dan als parttime hoogleraar. Dat verdient niet alleen hij maar verdient ook de Nederlandse social media/blogosphere. Is dat niet iets voor volgend jaar? Succes!

  Like

 5. Gefeliciteerd Huub!
  In dergelijke gevallen heb ik altijd het meest genoten van de periode van de nominatie.. Ik hoop dat het je veel goeds brengt.
  Uiteraard heb ik het rode hartje even aangeklikt!

  Like

 6. Geen Small Business Blog Award, maar wel een nieuwe klant en heel veel fijne reacties! Dank aan alle stemmers en fans! Hartverwarmend! #sme10
  Aart Jan gefeliciteerd met het winnen van de prijs!
  Zelf ben ik op de 2e plaats geëindigd. Het eindrapport van de jury vermeldt: De tweede plaats, de runner-up, is volgens het eindoordeel Zichtbare Zaken van Huub Koch. Huub heeft een zeer actief blog. Hij blogt al heel lang en zijn artikelen zijn ook altijd grondig. De creativiteit spat van zijn blog en het is ook zijn vak. Daarnaast reageert Huub zeer actief in de reacties op andere blogs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: