Sinds 12 April is Patrick Roozemond gestart met Bakkersgedachten als weblog van een bedrijfskundige die gaat bakken. Patrick zegt daarover: Aan de ene kant een klassieke midlife crisis, aan de andere kant een kans om een vernieuwend bedrijf neer te zetten. Patrick verkoopt zijn baksels op de Zwolse biologische markt. Op zijn weblog schrijft hij over baksels, misbaksels en missiebaksels, zoals altijd onderhoudend en inspirerend. Weblog door Zichtbare Zaken.
Update: Wegens omstandigheden is Patrick in de herfst van 2010 gestopt met zijn experiment Bakkersgedachten. Inmiddels heeft Startvanuitjehart een doorstart gemaakt.
Advertenties
Erg leuk Huub!
LikeLike
Heerlijk zo’n ciabatta verslaving. De enige waarbij je zo lang mogelijk wilt wachten met afkicken! ๐
LikeLike
Mooi om te horen dat brood blijkbaar een gevoelige snaar raakt, @Marco en @Simone. Of zou het de combinatie brood en webloggen zijn? ๐
LikeLike