Vandaag: De 900-ste Blogposting!

Toegegeven, ik ben er zelf ook even stil van. Het zat er aan te komen, maar opeens is het dan toch zover: De 900-ste Blogposting.

In Maart 2006 begon het met een kijkje in de keuken. En langs deze weg sta je dan af en toe even stil bij de mijlpaaltjes: 800 | 700 | 600 | 500 | 400 en verder terug 200. Momenten die vooral zichzelf te melden hebben. Als tussendoortje. Want wat er tussen de mijlpalen gebeurt, is natuurlijk waar het echt om gaat. De spreekwoordelijke Weg Naar Het Doel die belangrijker is dan het doel zelf. Want het doel blijft bezoekers van dit weblog op een prettige manier te informeren, te enthousiasmeren, een beetje te entertainen en vooral te raken, in beweging te brengen en persoonlijk aan te spreken.

Gezien het aantal nieuwe klanten die dit jaar via Weblog Zichtbare Zaken zijn binnen gekomen is deze doelstelling zeker geslaagd. Nieuwe Categorieën als Be Good and Show It en Van De Werkvloer spreken zelfstandige ondernemers aan! Dat klanten ook zelf voor rumour around the brand zorgen is daarbij een echte opsteker!

Advertenties

7 gedachten over “Vandaag: De 900-ste Blogposting!

Voeg uw reactie toe

  1. Van harte gefeliciteerd Huub! Ik lees je blog nog niet zo heel erg lang maar het Zichtbare Zaken weblog is al een vast onderdeel geworden van mijn dagelijkse RSS rondje.Ben benieuwd naar de volgende 100 postings.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: