Warenhuis voor Toegepaste Kunsten

Ambitieuze ontwerpers uit Rotterdam met behoefte aan werk- en winkelruimte kunnen sinds kort terecht bij Rotabs Style Center in de voormalige brandweerkazerne aan de Zaagmolenkade in Rotterdam.

Rotabs biedt tegen kostprijs negentien units aan, variërend van 20m2 tot 36m2. Rotabs heeft ook nog eens binnen- en buitenruimte voor exposities, modeshows, workshops, etcetera.

In Nederland en ook in Rotterdam treedt vervlakking op in het winkelaanbod. Er komen steeds meer grote winkels die je in elke stad kunt vinden met dezelfde producten en hetzelfde interieur. De afstand tussen het product in de winkel en de maker op zijn werkplek is mijlenver. Langzaam maar zeker verdwijnen de leuke kleine en gevarieerde bedrijfjes uit het stadsbeeld. Daar waar kleine creatieve ondernemers het proberen moeten veel van hen door de torenhoge huren te snel weer opgeven.

Rotabs is een initiatief van de Rotterdamse fotograaf en creatief ondernemer Paul Posse. Met dit style center wil hij de kracht van de Rotterdamse creativiteit letterlijk en figuurlijk uit de zolderkamers halen en in de spotlights plaatsen. Het project probeert geeft een impuls aan creatieve ondernemers en aan het Oude Noorden van Rotterdam, het nieuwe creatieve hart van de stad.

Update

Rotabs heet nu Garage C

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: