9e Online Marketing Blog Kermis

De 9e Online Marketing Blog Kermis ging vandaag van start! Deze keer is de uitvalsbasis het weblog van André Scholten. Zichtbare Zaken doet mee met een oudere, maar nog steeds actuele posting over Blog Strategie. Mijn favorietenlijstje vindt je hieronder!

Herkenbaar en volledig aansluitend bij mijn eigen ervaringen op dit gebied is het artikel Meer verkopen door gratis weg te geven van Smeding Concepts. Een aanrader! Kansen en bedreigingen voor bedrijven met affiliate marketing van Kletskous, speelt in op dit veelvuldig ge-hypte onderwerp en zet de voors en tegens op een rij. Positionering van zoektermen van Gintou is een artikel dat ook inzicht biedt voor kleinere bedrijven. 50 winkelwagen-knoppen met het opschrift Koop Nu! van Just E-commerce geeft een humoristisch en zinnig overzicht van details die er toe doen op design gebied. Reactionaire of Visionaire SEO? is een doordenker op SEO gebied van Chapter 42. Marco Bouman levert met de posting In 4 stappen naar een verkoopgerichte website het onmiddellijke bewijs van zijn stellingen! De overige artikelen vindt je bij André Scholten. Voor ieder wat wils en wederom een veelzijdig aanbod van visies en achtergronden op het gebied van Online Marketing!

Advertenties

One thought on “9e Online Marketing Blog Kermis

Add yours

  1. Leuk dat mijn artikel je aansprak. Ook jouw bijdrage vond ik zeer de moeite waard. Je kunt dit namelijk ook omdraaien: blog niet om het bloggen of omdat iedereen het doet, maar doe het met een missie!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: