Eerste opdracht uit China een feit!

Terwijl Marketingfacts een trip naar China maakt heeft Zichtbare Zaken zijn eerste opdracht uit dat land binnengehaald. Voor ITSG, een IT-bedrijf uit Shanghai ga ik werken aan een nieuwe Corporate Identity. Rechts naast mij op de foto staat CEO Mr. Sun (met bril op) en links van mij Mr. Liu, Managing Director van het bedrijf en vooraanstaand lid van de Communistische Partij (wie is dat eigenlijk niet in zakelijk China?). Rechts naast Mr. Sun staat Mr. Hu (zijn broer is oprichter van het bedrijf en zit links aan tafel). Rechts aan tafel de communicatiemanager Mr. Wang. Miss Lee (uiterst rechts op de foto) is assistente op de communicatieafdeling. Het heeft 3 jaar geduurd voordat de contracten werden getekend. Binnenkort meer over het hoe en waarom van zakendoen in China via je netwerk in Nederland!

Het Was Toch Echt 1 April!

Advertenties

11 gedachten over “Eerste opdracht uit China een feit!

Voeg uw reactie toe

  1. @ Maaike en Jorrit: Leuk dat jullie reageren! Blijf dit weblog volgen! @ernomijland Ook dank voor de felicitatie, ik vertel je deze week in Rotterdam meer over deze nieuwe ontwikkelingen.

    Like

  2. Goeie grap, Huub ! Al is het wel / niet fake & virtual: laat ons weten hoe dit contact verder verloopt [ in : ‘van de werkvloer’, bijvoorbeeld ] ! Als je op handelsmissie gaat, sluit ik graag aan !

    Like

  3. Goed Idee. Klein beginnen is trouwens typisch Chinees. Stap voor Stap relaties kweken. Daarna steeds groter werk. Eigenlijk zijn de Hollanders de Chinezen van Europa, want hier werkt het precies zo!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: