Kan een verlegen dame goed zijn in marketing?

http://www.dailymotion.com/swf/x4ix4y

In bovenstaand filmpje van Nadav Vissel verteld Laura Babeliowsky over het krijgen van een constante stroom klanten, dankzij slimme internet marketing voor zelfstandigen. Meer informatie vindt je op Get Clients Now, Get Clients Tips en Get Clients Club.

Advertenties

4 gedachten over “Kan een verlegen dame goed zijn in marketing?

Voeg uw reactie toe

 1. Volgens mij sluit dit filmpje volledig aan bij wie Laura is. Soms onzeker, maar in feite een krachtige dame die heel goed weet waar ze over praat en al doende voor velen een inspiratiebron is.
  Verder is het natuurlijk geen gelikt filmpje en zou er van alles anders aan kunnen, qua overgangen, typografie, gebruik van voiceovers en zo meer, maar dat is dan weer een kwestie van ervaring en de stijl en inzichten van de maker en van de geinterviewde.
  Zoals je zelf ook wel zult hebben ervaren met videobloggen: Als je met enige regelmaat jezelf voor een camera plaatst en de resultaten daar van onder ogen krijgt ga je onvermijdelijk je eigen performance evalueren.
  Het gebruik van video vraagt op een gegeven moment ook een vorm van professionalisering. Daarbij hoef je niet direct met de gebruikelijke formats van tv te werken, maar je zult in ieder geval een bewustzijn moeten opbouwen van ‘hoe je overkomt’ en ‘of dat werkt’. In die zin kun je van videobloggen heel veel leren, ook als het om een ‘showformat’ gaat of het simpelweg bij ‘reporting’ houdt.
  Volgens mij is dit Laura’s eerste filmpje en is dat voor Nadav ook min of meer het geval. Zal best goed komen dus. Wat vindt jij?

  Like

 2. Als ik mijn mening alleen moet baseren op de bovenstaande video, zou ik misschien vraagtekens kunnen hebben. Maar ik vind dat ik mij daar te makkelijk mee af zou maken. Daarom ben ik haar website gaan bezoeken. En dit straalt zoveel professionaliteit en gedrevenheid uit. Je raakt zo enthousiast als je haar website leest. En als ik na het lezen van haar website, weer haar filmpje bekijk. Dan denk ik bij mezelf; zo is ze echt en dat komt mede door haar deskundigheid heel betrouwbaar over.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: