James Carter en De Nazaten


Gisteren was Saxofoonwonder James Carter in Rotterdam voor een Masterclass en een optreden met De Nazaten. De Nazaten toeren nog tot 18 November met James als special guest door het land. Wil je dit niet missen dan vindt je meer info op het Nazaten weblog.

Bijzonder detail: Tijdens het recente North Sea Jazz Festival stopten De Nazaten James een stapel van hun cd’s in handen met de vraag of hij zin had in een korte tour door Nederland. Enkele weken later liet hij weten akkoord te zijn. Over durven gesproken!

Jazzcontrasten | Hoe James Carter mijn leven verwoestte
Ik vond ook nog een zwerfboek tijdens deze avond. Meer informatie.

Advertenties

10 gedachten over “James Carter en De Nazaten

Voeg uw reactie toe

 1. Ik had de band “de Nazaten” geinformeerd over het feit dat ik de filmpjes op internet had gezet. Daar waren ze echter niet zo blij mee. Er is zelfs overleg gepleegd geweest met James Carter, James Carter heeft de filmpjes ook bekeken en hij vond dat ze eraf moesten. Ik probeer nu nog een compromis te sluiten en er 1 op te laten staan. Filmpje nr 2. Helaas helaas dus.

  Like

 2. Wat was nou eigenlijk de precieze reden dat ze eraf moesten?
  Vonden ze de kwaliteit van het optreden niet goed genoeg?
  Toch een beetje van de gekke dit soort censuur anno 2007.
  Groeten van Huub

  Like

 3. Dag Huub,
  Leuk dat je het boek hebt gevonden. Ik had het er achtergelaten, het derde boek dat ik in het WMDC liet liggen, maar de eerste keer dat het door iemand is meegenomen! Geef het door, geef het door!
  James Carter was geweldig. De masterclass die hij gaf de dinsdag erna was ook fantastisch. Het hele gebouw was er gevuld mee en door de opzet van de zaal liepen er ook constant mensen langs die er eigenlijk niets mee van doen hadden: studenten (Indiase muziek, tango, Turkse muziek, enz.), leerlingen van de muziekschool en ouders/begeleiders. Iedereen bleef staan om te kijken en te luisteren. Goede muziek verloochent zich niet, zullen we maar zeggen.
  Come again naar het WMDC!
  Vriendelijke groeten,
  Ninja
  PS Gedoe met YouTube-filmpjes hebben we vaker. Er is door artiesten jarenlang een strijd om portretrecht en auteursrecht gevoerd en nu moeten ze allemaal weer leren dat dat weinig uitmaakt. Het zal nog wel even duren…

  Like

 4. Ik ga het boek zeker doorgeven. Het is een heel leuk alternatief systeem om boeken met elkaar te delen! Zal zeker het WMDC in de gaten houden, mooie ruimte en bijzonder goede optredens en activiteiten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: