De Ondernemersdroom

karinromme

Deze week werd ik door een posting op het weblog van Sanne Roemen opeens weer herinnerd aan een boek dat ik nog steeds wilde lezen; Calimeromarketing van Karen Romme. In eerste instantie bleek het bij heel veel boekwinkels, ook op internet uitverkocht. Gelukkig was er nog 1 online winkel die het in zijn verzameling had. Vrijdag thuisbezorgd en ik ben nu al halverwege!

Nieuwe internetboekhandel voor ondernemers
Via een posting bij Sanne kreeg ik een reactie van Karen:

De zesde druk is onderweg en wordt – voor zover mij bekend – ergens in de komende week geleverd bij de boekhandel. Vandaag (gisteren) is www.ondernemersboeken.nl online gegaan en dat is een nieuwe internetboekhandel voor ondernemers. Gezien het feit dat ik een van de oprichters ben, heb ik er uiteraard voor gezorgd dat mijn boeken (de andere is ook in herdruk) daar wel leverbaar zijn.

Calimeromarketing heeft een broertje!
Wat Sanne overigens al wist, maar op mijn verzoek niet eerder heeft gemeld, is dat de afgelopen dagen ook mijn nieuwste boekje is verschenen. Dat heet Calimeromarketing in een eierdop, is een samenvatting van het boek die je in ongeveer 1 uur uit hebt en speciaal voor ondernemers die géén boeken lezen.

Daar horen jullie natuurlijk niet bij, maar ik had Sanne gezegd dat ik het wel even zou laten weten als het er echt is, dus bij deze. :o)

[einde reactie Karen] Update: Misverstandje!

2 gedachten over “De Ondernemersdroom

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: