Oorsmeer

onair

Na het recente Vodcasting onderzoek gaan we nu verder met Podcasting. Daarvoor houden we o.a. in de gaten: Podcastled, Frankwatching, Gespod, Apple, i-Podder, Podfeed-concurrent 😉 Podplaza en nog veel meer. Nog leuke tips? Post ze bij dit logje.

Zichtbare Zaken heeft sinds kort een iRiver T30, waar we nog mee aan het inwerken zijn, en werkt met de nog in zeer goede staat verkerende Vivanco EM 35, van Fluox. En nu even naar De Buren, Alan Watts over Zen of neem een Viral-bierpodje van Heineken.

4 gedachten over “Oorsmeer

Voeg uw reactie toe

  1. Beste Alan Watts – liefhebbers,
    Met plezier las ik het bovenstaande. Voor mij is hij een grote inspiratiebron. Daarom schreef ik voor het blad Onkruid een biografische schets over deze bijzondere man. Op mijn weblog kun je deze teruglezen:
    http://zilvervis.wordpress.com/2010/09/24/alan-watts-1915-1973-clown-charlatan-en-wijsgeer/
    Elders introduceer ik hem zo: Alan Watts was zonder twijfel een groot charmeur, niet alleen met woorden, maar ook in verschijning en sociale omgangsvormen. Daarnaast was hij een gepassioneerd liefhebber van natuurschoon en een ongelooflijk erudiete en welsprekende filosoof. Hij bracht als een van de eersten de Zenfilosofie op een toegankelijke manier naar een westers publiek. Zijn leven was al even boeiend als zijn boeken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: