e-Day in Rotterdam

De gemeente Rotterdam is actief bezig om innovatieve media en e-businessbedrijven optimale kansen te bieden in Rotterdam. Een van de manieren waarop ze dit laat zien is door zich als actieve partner aan Emerce eDay 2006 te verbinden. Op 14 september gaat eDay 2006 plaatsvinden in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam.

eDay 2006 Create! Markets, brands, experiences

Emerce eDay is hét event van 2006 over business, marketing en technologie. Op 14 september 2006 vindt u in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam de nieuwste ontwikkelingen, toepassingsmogelijkheden, tools en trends op het gebied van business- en marketingtechnologie voor de komende twee jaar.

Topsprekers op eDay 2006.

Inmiddels hebben spraakmakende sprekers hun komst bevestigd waaronder topmensen van Amazon, Google, Lego, Unilever en Nielsen Buzzmetrics. Daarnaast zijn er meer dan 30 sessies en maakt u zelf de toekomst mee in de vele demo’s op de playground. Nieuw dit jaar zijn de labs: volledig ingerichte ruimtes van de toekomst. Klik hier voor het programma. Hier is het eDayBlog.

€ 100,- korting op toegang eDay 2006

Speciaal voor medewerkers van Rotterdamse bedrijven is de toegang tot eDay op 14 september € 265,- in plaats van € 365,-. U kunt zich aanmelden via www.emerceeday.nl/rotterdam.

Aldus het nieuwsbericht van het Ontwikkelings Bedrijf Rotterdam.
Mooi, maar waar hoor ik iets over ‘sponsored tickets’? 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: